Kennelen.

Siden er under opbygning.

 

Om Kennel- malenesminde.

Her er vores hunde vores familie medlemmer! 

Valget af netop denne race, kom helt naurligt ved første møde i 2007.

Den meget glade, kærlige, lette og aktive race, faldt vi pladask for.

Vi bor på en dejlig landejendom, hvor der er plads til at de kan bevæge sige og lege. -naturen lige uden for døren, og strand, skov og by inden for 1½, 5 og 8km -så det er ren paradis for 2 og 4 benet. :O)

Hundene her er sjællent alene hjemme mere end få timer, og er der hvor vi er i løbet af dagen. De opholder sig i hele stue-etagen, Men ind i mellem kan det være nødvendigt at opdele dem lidt, så der ikke er "racer bane" og vild leg i hele huset, også der også kan være lidt ro ind i mellem, (både af hensyn til unge og gamle hunde).

Men nu mere vi lærte om racen, nu mere særlig bliver den..!

De er ekstremt kærlige, om med et meget blødt sind, også knytter den sig ekstemt meget til sin familie.

Men som man siger: at en Kineser komandere man ikke med,,,,,den forhandler man med.! -og det er nu ganske rigtigt. Vil en Kineser ikke, så vil den ikke...-også må der forhandles :O)

Men når dette nu er i gang, ja så kan du få dem til alt, (de er lidt en lille klovne hund, og elsker at "danse" og lære triks).

Dog skal det lige siges, at det er meget normalt at en kineser ikke går til fremmede, og at de ofte lige skal se tingene an. Men som reglen går der ikke længe før de kommer hen for at hilse.

Andre kinesere, som fx har gået med meget kontaktsøgende racer, har for det meste en noget mere åben tilgang for fremmede og gæster.

Racen "griner" også ved at vise sine fortænder, og dette gør de meget i leg, ønsket kontakt, eller hvis de har lavet ballade, som de godt er klar over ikke er godt. (Det med at grine, har jeg mødt lidt tvivl om, hos hundeejere og hvalpekøbere, fordi de tolker "det at vise tænder" er at være bidsk, men det passer alså ikke lige hos denne race... -TVÆRDIGMOD :O)

Den kan også græde med tårer, dvs får den fx besked på at den ikke må en ting den rigtig gerne vil, ja så udtrykker den sig ved at blive ked af det, og evt ved at græde.

Det er en meget "snakkende" hund, (og som til tider kan være ret underholdende), fordi de tit bruger det ved leg og fx ønsket kontakt, eller hvis de gerne vil opnå noget..!

 

PUTTETIME STORE SOM SMÅ.. -JA DER LIGGER FAKTISK  3 STK.. !   :O)

 

Vores gamle lab-dreng "Dux", har vi desværre måtte sige farvel til, han havde fået kræft og  blev 13½ år (R.I.P.)

På billedet ses han med Ming og Belika.

 

Dette er en så særlig hund, at den er noget helt specialt, at man ikke kan lade være med at holde af dem..

Dens harer poter, gør at den kan gribe rigtig godt fat om ting, ( og står du fx med den i armene, og vil sætte den ned imod dens ønske, kan den godt finde på at gribe/ holde fat om halsen/skuldrene eller armen, for at få lov til at blive.

Selvom det er en lille hund, kan den sagtens med andre og større hunde, katte og børn.

-Ja undskyld, men kan man andet en at falde for dem, og holde af dem... !!!!  ;O)

BILLEDERNE TALER DA VIST FOR SIG SELV!! ;o)

KATTEN LULLE HAR SIN HELT EGEN MÅDE AT "LÆRER" HVORDAN HUNDE/ HVALPE OMGÅES KATTE.

 

Lulle har vi desværre måtte sige farvel til, hun blev 14år. (R.I.P)

På billedet ses hun med sit sidste "kuld".

"Nyeste medlem " er vores schæferhund, Slottet's Xandos, 

          som er fungerende vagthund på ejendommen.